آیا منطقه 22 کشش این همه مجتمع تجاری را دارد؟

آیا منطقه 22 کشش این همه مجتمع تجاری را دارد؟

مجتمع های تجاری در منطقه 22 چیتگر

اگر جدیداً از منطقه 22 بازدید کرده باشید مطمئناً حجم زیاد برج های منطقه نظرتان را جلب کرده است. علی الخصوص مجتمع های تجاری اداری متعددی که در مراحل مختلف ساخت، گوشه و کنار منطقه 22 سبز شده اند برای خیلی از مراجعین و مشتری هایی که داشته ام سوال برانگیز بوده اند. گوشه و کنار منطقه مخصوصاً دور دریاچه، پروژه های تجاری اداری بیشماری وجود دارد که هر کدام به نوع خود پروژه ای تک و بی مانند است، چه به لحاظ وسعت چه به لحاظ لوکس بودن یا حتی نوع کاربری واحدهای آن برج.

 

  ایا منطقه 22 کشش این همه مجتمع تجاری را دارد ؟


املاک مسکن صدف 22   :    همانطور که می دانید منطقه 22 را بیشتر با برج ها و اسمان خراش هایش می شناسند . هر چند که در کنار این برج های انبوه ، طبیعت زیبا و بسیار بزرگی نیز وجود دارد . به خصوص که وجود دریاچه خلیج فارس در منطقه 22 به عنوان یک فضای تفریحی عمومی ، در گردشگری این منطقه تاثیر زیادی داشته است .
طبق طرح تفصیلی منطقه 22 که به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری کشور رسیده است ، به گفته شهردار منطقه 22 ، این منطقه را به جایگاه اصلی خود باز می گرداند که در این طرح حفظ محیط زیست در اولویت قرار گرفته است. همچنین راهکارهایی برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی ارائه شده است .
و اما در خصوص جمعیت منطقه 22 پیش بینی شده در سال 1405 جمعیت 350 هزار نفری ساکنین منطقه 22 را تشکیل می دهند . که این موضوع نیازمند تامین تامین و افزایش سرانه های خدماتی مختلف برای این منطقه است .
همانطور که در ابتدا نیز اشاره شد ، منطقه 22 طبق برنامه ریزی های انجام شده , منطقه هدف گردشگران و مسافران درون شهری و بین شهری محسوب شده است . لذا این مسافران و گردشگران برای گردشگری و خرید های خود نیاز به پاساژها و مجتمع های تجاری خواهند داشت .
به همین دلیل است که در منطقه 22 تهران ، مجتمع های تجاری و اداری بسیاری را در اطراف دریاچه مشاهده میکنیم که یا ساخته شده و یا در دست ساخت می باشند . با این اوصاف پیش بینی می شود تمامی مراکز خرید و مجتمع های تجاری عمده و لوکس تهران همگی در منطقه 22 متمرکز خواهند شد .

 

 

 ایا منطقه 22 کشش این همه مجتمع تجاری را دارد ؟

همانطور که می دانید امروزه سبک خرید مردم با گذشته تفاوت های بسیاری کرده است و با تحولات و پیشرفت های دنیا ، مردم ما نیز سبک زندگی آپارتمان نشینی و برج نشینی  ، روی سبک خرید و انتظارات خرید و انتظارات افراد تاثیر گذاشته است .
پیشرفتی که در ان خانه های یک طبقه و دو طبقه حیاط دار جای خود را به اپارتمان ها و برج های اسمان خراش دادند . در مقابل نیز مغازه های کوچک و کسبه های محل نیز ، تا حدودی جای خود را به مجتمع های تجاری و انواع بازارچه ها و بازارهای بزرگ دادند .
امروزه حتی گشت زدن و دیدن مجتمع های تجاری و انواع مال ها به یکی از تفریح های خانواده هاو افراد تبدیل شده است و به همین دلیل است که مالکان مراکز تجاری نیز سعی در هر چه  زیباتر جلوه دادن و باشکوه بودن مجتمع خود دارند .
حتی کار به جایی رسیده است که در کنار طراحی این بازارها به فکر ایجاد فضاهای گردشگری و تفریحی بیشتری باشند.

 

اما اینکه چرا این همه برج تجاری اداری آنهم متمرکز در یک منطقه؟ مطمئناً این همه برج مسکونی که در منطقه 22 ساخته شده اند و هر برج حدود 200 الی 300 واحد مسکونی را در خود جای داده است که تمام این حجم از جمعیت، آنهم در محدوده ی منطقه ای مثل شهرک راه آهن یا چیتگر این حجم متراژ تجاری را می طلبد. اما این تمام مسئله نیست. باتوجه به جمعیت زیاد ساکن در برج های مسکونی، باز هم این همه پروژه تجاری که در حال ساخت هستند وقتی به بهره برداری برسند و به مجتمع هایی که در حال حاضر به بهره برداری رسیده اند اضافه شوند، حجم قابل توجهی را تشکیل می دهند که در ظاهر قابل توجیه نیست و در هر ذهن بیداری این سوال ایجاد می شود که چه سیاست یا برنامه ای پشت ساخت این مجموعه ها وجود دارد؟ در مقابل این سوال یک جواب می شود متصور شد و آن اینکه منطقه 22 در برنامه ریزی طرح آتی، منطقه هدف جهت گردشگران و مسافران درون شهری و بین شهری جهت گردشگری و خرید در پاساژها و مجتمع های تجاری متعدد منطقه 22، منظور شده است. به این معنی که تمامی مراکز خرید عمده ی تهران مثل موبایل ، پوشاک ، صوت و تصویر و ... همگی در منطقه 22 متمرکز خواهند شد. ادعای فوق را این مطلب تایید می کند که هر کدام از پروژه های در حال ساخت کاربری خاص خود را دارند و به اصلاح هیچکدام بقیه را کور نمی کنند. در ادامه به ذکر چند مثال و معرفی آنها و کاربری شان می پردازیم.

بازار بزرگ ایران (ایران مال

بدون شک بزرگترین و لوکس ترین بازار تجاری ایران خواهد بود و از خیلی جهات در سطح جهانی رتبه های بالاتری از مجموعه های بزرگ دنیا نظیر دبی مال دارد. ایران مال با 2.200.000 متر مربع تجاری، بزرگترین مجتمع تجاری ایران است که امکانات فوق العاده ای دارد نظیر؛ باغ ایرانی (برگرفته از باغ ماهان کرمان)، گالری خودرو، مجموعه کامل و مدرنی از سینما، فودکورت و مرکز تفریحات خانوادگی، تالار برلیان و بلور (مجموعه ای از غرفه های لوکس با سقف های مرتفع)، دریاچه و آبنمایش، هتل 5 ستاره بین المللی، آمفی تئاتر، سالن پذیرایی (با گنجایش 1500 نفر) و... بسیاری از امکانات تفریحی و تجاری منحصر و خاص که در کنار هم یکی از لوکس ترین و زیباترین مجتمع های تجاری ایران را رقم می زند.

بازار بزرگ مادر (پاساژ ملت 2) ؛

برج تجاری اداری ملت2 یا بازار بزرگ مادر توسط بانک ملت حوالی میدان موج با دید دریاچه ساخته می شود که بناست بورس لوازم مادر و کودک شود. یعنی تمامی مایحتاج مادر و کودک از نوزادی تا 13 سالگی در این بازار گردآوری شده است. آنطور که دست اندرکاران ساخت این مجموعه ادعا می کنند نظیر چنین مجموعه ای تابحال در ایران وجود نداشته است.

مجتمع تجاری اداری آرتمیس؛

به شکل کشتی در ساحل شمالی دریاچه در حال ساخت است با دید ابدی دریاچه. بدنه کشتی به همراه هشت طبقه منفی تجاری و شش برج بلند روی آن، واحدهای اداری مجموعه را تشکیل می دهند. آرتمیس یکی از زیباترین پاساژهای منطقه خواهد شد که هم اکنون به صورت سهامی و آزاد خرید و فروش می شود و بناست هر برج آن بورس جداگانه ای باشد مثل طلافروشی، صوتی تصویری، پوشاک و... به همراه امکانات تفریحی خاص مثل استخری که در یکی از برج های اداری و در طبقات بالا ساخته می شود و دید بدیعی از دریاچه را در برابر دیدگان می سازد. بالای برج های اداری باند فرود هلی کوپتر برای میهمانان و شخصیتهای خاص و تشریفاتی وجود دارد. در کل آرتمیس یکی از خاص ترین پروژه های منطقه 22 است که به کشتی فرصت ها معروف شده است.

برج مجلل لکسون ؛

در ساحل شرقی دریاچه، برج مجلل لکسون اولین مجموعه در ایران است که واحدهای اداری اقامتی (Home Office) را در خود جای داده است. 3 طبقه اول مجموعه تجاری است و به منظور تشکیل بورس لوازم عروس و داماد -برای اولین بار در تهران- ساخته می شود. طبقات 4 و 5 و 6 به خدمات هتلینگ اختصاص دارد که این سه طبقه به واحدهای اداری اقامتی خدمات شبانه روزی ارائه می دهند و از طبقه 7 تا 23 واحدهای اداری وجود دارند که بر دو نوع هستند ؛ واحدهای صرفا اداری (Just Office) و اداری اقامتی (Home Office). در واحدهای اداری اقامتی شما می توانید هم به کسب و کار خود بپردازید و هم از آن به عنوان محل اقامت موقت خود یا میهمانان خارجی که دارید استفاده کنید و از خدمات شبانه روزی طبقات هتلینگ بهره مند شوید. طراحی نمای زیبا و منحصر به فرد این برج را جناب مهندس فرزاد دلیری بر عهده دارند که نام شان به تنهایی برند معتبری در صنعت ساختمان می باشد.

تهران مال ؛

یکی دیگر از شعبات هایپراستار است که در منطقه 22، تقاطع بلوار امیرکبیر و کاج توسط شرکت هلدینگ مالزیایی در حال ساخت است و از لحاظ وسعت از دیگر شعبات هایپراستار در تهران، بزرگ تر است. موارد فوق تنها چند نمونه از مجموعه هایی هستند که در گوشه گوشه منطقه 22 در حال ساخت هستند. این در حالی است که از ذکر مجموعه های ساخته شده مثل طوبی ، مال مون ، باران و آفتاب که به بهره برداری رسیده اند خودداری کردم. در انتها باید گفت اگر چند سال دیگر نگاهی به منطقه 22 بیندازید، شاید باور نکنید که یک منطقه طی چند سال این همه تغییر کرده باشد. نگارنده ؛ بزرگمهر کیانی  

به این نوشته امتیاز دهید 1 2 3 4 5 (1 رای)