اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400

اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400

اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
1 از 1
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400
اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400

اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400

اتمام پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400 :

 

تا ساعت 24 دیروز آخرین مهلت بارگذاری مدارک مشمولان دریافت وام ودیعه مسکن در سامانه طرح اقدام ملی مسکن بود.


آخرین مهلت پرداخت وام ودیعه مستاجران سال 1400

وام ودیعه اجاره مسکن در سال 1400 را چگونه بگیریم ؟ سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن سال 1400,ثبت نام وام ودیعه اجاره مسکن سال 1400,شرایط وام ودیعه اجاره مسکن سال 1400,تمدید وام ودیعه اجاره مسکن سال 1400,مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن سال 1400,شرایط جدید وام ودیعه مسکن مستاجران سال 1400,ثبت نام وام ودیعه مسکن 1400,مهلت ثبت نام وام مستاجران ۱۴۰۰

 

 

 


  • سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن سال 1400

     

  • ثبت نام وام ودیعه اجاره مسکن سال 1400

     

  • شرایط وام ودیعه اجاره مسکن سال 1400

     

  • تمدید وام ودیعه اجاره مسکن سال 1400

     

  • مهلت ثبت نام وام ودیعه مسکن سال 1400

     

  • شرایط جدید وام ودیعه مسکن مستاجران سال 1400

     

  • ثبت نام وام ودیعه مسکن 1400

     

  • مهلت ثبت نام وام مستاجران ۱۴۰۰

     

  •  

     

  •  

     

 وام ودیعه اجاره مسکن در سال 1400 را چگونه بگیریم ؟

 

وام ودیعه مسکن که به عنوان یکی از کمک‌های ستاد ملی مقابله با کرونا برای مستاجران در این ایام در نظر گرفته شده است امسال نیز روی میز بانک‌ها قرار گرفت.

 


به گزارش گروه املاک صدف ، چند روزی می شود که نحوه پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن در سال 1400 به متقاضیان و مستاجران  مشخص شده است. طبق  مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، تسهیلات ودیعه مسکن امسال همانند سال گذشته  بوده و هیچ تغییری نکرده است و نرخ سود این وام ۱۳ درصد و مدت بازپرداخت آن برای تهرانی‌ها ۵ ساله و برای سایر شهر‌ها ۳ ساله است.

 

همچنین طبق بررسی‌های انجام شده، طرح وام ودیعه مسکن سال گذشته تغییرات بسیار زیادی داشته، به طوری که در ابتدا قرار بود این وام به مالکان و موجران پرداخت شود، اما با توجه به مشکلات ایجاد شده و نداشتن ضمانت کافی و قبول نکردن مالک برای ارائه کد رهگیری این طرح تغییراتی داشت، به طوری که پس از مدت زمان کوتاهی مقرر شد این تسهیلات به مستاجران پرداخت شود و این وام همانند سایر تسهیلات به مستاجران با معرفی اداره کل راه و شهرسازی پرداخت می شود.

 

همچنین بر اساس اطلاعات به دست آمده میزان اقساط تسهیلات ۷۰ میلیون تومانی برای تهرانی‌ها یک میلیون و ۵۹۰ هزار تومان با بازپرداخت ۵ ساله، برای سایر کلان شهر‌ها ۴۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۳ ساله و حدود یک میلیون و ۳۴۰ هزار تومان و برای شهر‌های کوچک که ۲۵ میلیون تومان است میزان اقساط ۸۴۰ هزار تومان است.

 

همچنین به نظر می‌رسد با توجه به آنکه بسیاری از دریافت کنندگان تسهیلات در سال گذشته به دلیل آنکه بازپرداخت آن ۵ ساله بوده و تسهیلات آن‌ها تسویه نشده است امسال واجد دریافت این تسهیلات نیستند.

 


وام ودیعه مسکن با سرعت پرداخت می شود

 

محمود محمودزاده معاون وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه وام ودیعه مسکنی که امسال به تصویب رسیده در مقایسه با سال گذشته افزایش خوبی داشه است، گفت: تسهیلات ۷۰ میلیون تومانی برای اجاره مسکن در استان تهران در حقیقت بخشی از کمک اجاره برای مستاجران به شمار می‌رود که امیدواریم امسال با تمهیدات در نظر گرفته شده بتوانیم این بازار را به سمت رونق هدایت کنیم.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در سال گذشته مدت زمانی که برای ثبت نام این تسهیلات در نظر گرفته شده بود بسیار کوتاه بود، افزود: امسال با تمهیداتی که در نظر گرفتیم مدت زمان ثبت نام را تا شهریور ماه تمدید کردیم و متقاضیان می‌توانند همانند سال گذشته با تعیین شعبه و بانک مورد نظر این تسهیلات را دریافت کنند.

 

او افزود: ادارات کل راه و شهرسازی با معرفی متقاضیان به بانک‌ها امیدواریم سرعت پرداخت وام به مستاجران که تا پایان آذرماه اعلام شده صورت گیرد چرا که در سال گذشته به دلیل کم بودن مدت زمان ثبت برخی از متقاضیان نتوانستند این تسهیلات رادریافت کنند.

 


 ثبت نام ۹۰۰ هزار متقاضی وام ودیعه مسکن در سال گذشته  

 

 

 

محمود زاده با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰۰ هزار متقاضی ثبت نام اولیه برای دریافت این تسهیلات را داشتند، اظهار کرد: از این تعداد حدود ۳۳۵ هزار متقاضی اطلاعات و مدارک خود را در سایت بارگذاری کردند.

 

وی افزود: از این تعداد متقاضی که اطلاعات خود را در سایت بارگزاری کردند، تنها ۲۲۵ هزار متقاضی توانستند تسهیلات ودیعه مسکن را دریافت کنند که بسیاری از افرادی که در این بخش با مشکل مواجه شده بودند به دلیل محدود بودن زمان ثبت نام و همچنین عدم بارگذاری اطلاعات خود در سامانه که با مشکل مواجه شده بودند.

 

او یاد آور شد: امیدواریم امسال با تمهیداتی که در نظر گرفته ایم بخشی از مشکلات متقاضیان در سال گذشته را برطرف کنیم.

 

محمود زاده با بیان اینکه حداکثر نرخ تعیین شده برای اجاره متقاضیان ۲۵ درصد است، افزود: این حداکثر نرخ است که باید مالکان رعایت کنند و با توجه به آنکه مصوبه تعیین شده در این حوزه کاملا واضح است و حمایت‌های قانونی هم در این بخش برای آن در نظر گرفته شده بنابراین باید مالکان ومستاجران تمامی موارد قانونی در این بخش را رعایت کنند.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان بیان کرد: البته در این بخش استثنا هم وجود دارد به طوری که ممکن است مالک و مستاجر با توافقی که انجام می‌دهند مبلغ اجاره کمتر و یا بیشتری را برای خود در نظر بگیرند که این به توافق هر دو طرف مربوط می‌شود.
البته با گذر از فیلتر وزارت راه و شهرسازی، پرونده گیرندگان وام ودیعه مسکن روی میز  بانک های کشور قرار می گیرد، بانک مرکزی در جدیدترین اطلاعیه خود متذکرمی شود که مهلت ثبت نام اشخاص واجد شرایط برای دریافت تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن تا پایان شهریورماه 1400 تمدید شده و  بانک ها و موسسات اعتباری موظفند حداکثر تا پایان آذرماه امسال تسهیلات مذکور را پرداخت کنند.
 
هر چند سال گذشته، پرداخت این وام با مشکلات مختلفی همراه بود و بانک ها در اعطای آن کوتاهی های زیادی را انجام می دادند اما امسال امیدواریم که با رفع مشکلات متعدد در سال گذشته، روند پرداخت این کمک هزینه کمترین مشکلات مشاهده شود.


 

در تیرماه امسال توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا اعطای وام ودیعه مسکن به تصویب رسید، دیروز در آخرین مرحله اجرای ثبت نام و اعطای وام ودیعه مسکن قرار گرفت و پرونده آن بسته شد.

به گفته محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، ۸۲۱ هزار نفر واجد شرایط دریافت وام ودیعه مسکن هستند که ۳۲۳ هزار نفر مدارک خود را در سامانه طرح اقدام ملی بارگذاری کرده‌اند.

این برای نخستین بار است که سیستم بانکی کشور با اعطای تسهیلات ودیعه مسکن موافقت می‌کرد از همین رو، به دلیل نبود سازوکار مناسب با آن، سامانه‌های بانکی در اجرای این طرح بارها با مشکلات گسترده روبه رو شده و عملاً روند قدرتمند شدن خانوارها برای پیدا کردن مسکن اجاره‌ای مناسب از محل این تسهیلات، با توقف یا کندی مواجه شد.

این موضوع نشان دهنده ناامیدی بسیاری از متقاضیان دریافت این تسهیلات، از موفق بودن ورود به فرآیند به دلیل سخت گیری‌های بانک‌ها بود.

با توجه به اینکه بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، برای دریافت وام ۱۵ میلیون تومان در شهرهای زیر ۲۰۰ هزار نفر، نیاز به ضامن نیست و همچنین تسهیلات ۳۰ میلیون تومانی ودیعه یک نفر ضامن و وام ۵۰ میلیون تومانی ۲ نفر ضامن می‌خواهد، اما بانک‌ها هرگز به این مصوبه تن ندادند و تضامین سنگینی از متقاضیان مطالبه کردند.

همچنین با وجود آنکه بانک مرکزی به بانک‌ها هشدار داده بود که نیاز نیست تا ضامن، کارمند رسمی باشد و یا اینکه اگر چک برگشتی داشته باشد، باز هم چک ضامن پذیرفته است، اما بانک‌ها حاضر به اجرای آن نشدند.

با این حال بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا در نیمه دی ماه امسال، امکان ثبت نام و بارگذاری آن دسته از مشمولانی که ثبت نام کرده ولی مدارک خود را در سامانه طرح اقدام ملی مسکن به آدرس tem.meud.ir بارگذاری نکرده بودند، امکان بارگذاری این مدارک تا ساعت ۲۴ دیروز وجود داشت.

گفته می‌شود بانک‌هایی که پرونده مشمولان در آنها فعال باشد، طی روزهای آتی هم اقدام به اعطای تسهیلات خواهند کرد؛ ولی فقط به افرادی که تا پایان بهمن ثبت نام خود را تکمیل کرده باشند، ترتیب اثر داده خواهد شد و اگر بعد از ۳۰ بهمن، متقاضی‌ای اقدام به بارگذاری مدارک کند، پذیرفتنی نیست.

به گفته محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، پیش از اصلاح مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، افراد مشمول دریافت وام ودیعه مسکن ۷۰۰ هزار نفر بودند اما با دو مصوبه‌ای که از ستاد کرونا گرفتیم به ۸۲۱ هزار نفر افزایش یافت.

وی درباره این دو مصوبه گفت: نخست اینکه مشاوران املاک برای صدور کد رهگیری پول قابل ملاحظه‌ای طلب می‌کردند که با اتاق اصناف هماهنگ کردیم تا هزینه صدور کد رهگیری ۲۵۰ هزار تومان باشد همچنین با مساعدت ستاد ملی کرونا قرار شد کسانی که فرم ج قرمز دارند ولی درحال‌حاضر فاقد مسکن و مستأجر هستند هم مشمول دریافت وام ودیعه شوند که در نتیجه ۱۲۰ هزار نفر به آمار مشمولان این تسهیلات افزوده شد.

خاطرنشان می‌شود، تا دو هفته قبل، کمتر از ۱۹۵ هزار نفر توانسته بودند وام ودیعه مسکن بگیرند و پرونده حدود ۱۲۰ هزار نفر در حال بررسی در بانک‌های عامل بود. همچنین ۵۰۰ هزار نفر نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سامانه طرح اقدام ملی اقدام نکرده بودند.

به این نوشته امتیاز دهید 1 2 3 4 5 بدون امتیاز