مسکن مهر در دولت یازدهم با 90 درصد پیشرفت فیزیکی همراه بوده است
معاون وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت 90 درصدی طرح مسکن مهر در دولت تدبیر و امید خبر داد.
پیروز حناچی معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: هزینه های صرف شده در دولت یازدهم برای تکمیلمسکن مهر بیش از دولت گذشته است.وی همچنین به مشکلات و معضلات پیش روی این وزارتخانه برای به اتمام رساندن این طرح اشاره کرد.
پیروز حناچی در مراسم معارفه مدیرکل راه و شهرسازی فارس در شیراز اظهار داشت:مسکن مهر در دولت دهم 30 تا 35 درصد پیشرفت داشته است.این در حالی است که در دولت کنونی این میزان به 90 و حتی 100 درصد رسیده است. همین مسئله نشانه ی اهتمام دولت به طرح مسکن مهر بوده و از صرف انرژی و کار بیشتر در این خصوص حکایت دارد.
حناچی مسکن مهر را فرصت خوبی برای خانه دار شدن نیازمندان دانست و افزود :متاسفانه در قضیه مسکن مهر تک بعدی به مسائل پرداخته شد و هنگامی که با رویکرد تک بعدی به مسائل نگاه شود در ادامه معضلات و مشکلات خود را نشان خواهند داد.
مسئول معاونت معماری و شهرسازی وزارتخانه راه و شهرسازی با بیان اینکه طرح مسکن اجتماعی هم اکنون در دستور کار دولت قرار دارد افزود: همه ی تلاش ما بر این است که این طرح از نواقص مسکن مهر خالی باشد و مسائلی همچون مکان یابی برای اجرای طرح مدیریت شود.
میراث جهانی، موتور مولد تولید ثروت است
حناچی، آثار تاریخی که به ثبت جهانی رسیده اند را میراث جهانی دانست و افزود: این یادمان ها می توانند باعث تولید ثروت همراه باشند.
پیروز حناچی با اشاره به اهمیت میراث جهانی گفت: این مسئله هم اکنون به دغدغه تمام ملت ها بدل شده و چنانچه با خدشه ای رو به رو شود، شاهد واکنش های مختلف جهانی خواهیم بود.
معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی در تکمیل مباحث خود گفت:امروز هر توریست و گردشگری می توانند به راحتی اطلاعات لازم در خصوص یادمان مورد نظرش را به دست آورد و از آن اثر تاریخی دیدن کند.
حناچی افزود: شکل بهره مندی ما از یادمان های تاریخی تا حد زیادی به توانمندی ما مرتبط است. ما باید بتوانیم برای مردم ساکن مناطقی که دارای آثار تاریخی است منافع اقتصادی بیافرینیم. میزان اهمیت آثار تاریخی به حدی است که ما می توانیم به عنوان یک منبع تولید فرهنگ از آن استفاده کنیم و از آن برای تولید ثروت کمک بگیریم.
حناچی بر این باور است که اگر تنها به ارزش های تاریخی و حفظ یک اثر تاریخی بپردازیم در واقع مسیر تخریب آن را سهولت بخشیم چرا که می توانیم در کنار انجام مسئولیت های فوق تولید ثروت کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: اگر همه ی مردم یک منطقه از مواهب و ثروت های یک بنای تاریخی منتفع شوند در صورتی که آن بنا با خدشه ای همراه شود اولین کسانی که واکنش نشان خواهند داد مردم همان منطقه خواهند بود.
حناچی یکی از دلایل نهادینه شدن معضل فقر در بافت تاریخی شهر شیراز را عدم اعمال سیاست های صحیح در بهره مندی مردم آن منطقه از منافع آثار تاریخی دانست.
معاونت وزارتخانه راه و شهرسازی افزود: باید تمام کمک های دولت در بافت تاریخی در جهت خصوصی کردن هدایت شود.از طرفی دیگر وقتی توسعه شهرها به صورت افسارگسیخته ای طی دهه ها به پیش می رود نهایتا با نابودی یادمان های تاریخی همراه می شود.
حناچی در پایان خاطرنشان کرد: می بایست همزمان به احیای ارزش های فرهنگی و تاریخی در کنار تولید ثروت برای مردم در جهت احیای میراث باستانی اهتمام شود.
در این مراسم، فیروز تکاور رسما به سمت مدیر کل اداره راه و شهرسازی استان فارس منصوب شد و از تلاش های مقبلی، مدیر کل قبل این اداره تقدیر به عمل آمد.
منبع:خبر آنلاین