برای امتناع کنندگان از پرداخت شارژ ساختمان راهکارهای قانونی وجود دارد

در بعضی از آپارتمان ها به دلیل عدم آگاهی آپارتمان نشینان از ضوابط ومقررات قانونی, بعضا برای عدم پرداخت هزینه های مشترک ساختمان با هم به مشاجره ونزاع می پردازند.

این جمله معروف " چهار دیواری اختیاری " که مخصوص خانه های ویلایی ومستقل بود امروز دیگه جای خودش را به پذیرش نظم در یک خانواده بزرگتری به نام مجتمع مسکونی داده که این به دنبال زیاد شدن جمعیت وگسترش شهرها و ضرورت آپارتمان نشینی است.

36

  گرچه مالکیت حقی است که قانون به رسمیت شناخته و مالک حق استفاده مطلق، دائمی و انحصاری از ملک خود را دارد، ولی در کلیه مجموعه های ساختمانی اعم از مسکونی و تجاری، چگونگی تصرف مالک باید به گونه ای باشد که به حقوق همسایگان آسیبی نرساند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از میزان ، بعضی اوقات ساکنان آپارتمان‌ها در شهرها با مشکل عدم پرداخت هزینه های مشترک و به اصطلاح حق شارژ روبرو هستند که به لحاظ عدم آگاهی آپارتمان نشینان از مقررات و ضوابط قانونی، این امر بعضاً به مشاجره و نزاع منجر شده و پای آنان را به مراجع قضایی باز می کند. در حالی که راهکار قانونی این است که، در صورت خودداری مالک یا مستأجر یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک، مدیر ساختمان مراتب را از طریق ثبت اظهارنامه در دفاتر خدمات قضایی، به وی ابلاغ می کند و اگر ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه، وی سهم بدهی اش را پرداخت نکند مدیر ساختمان می تواند از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و غیره خودداری کند.  لازم به گوشزد می باشد که منظور، فقط خدمات مشترک است، بنابراین اگر برق یا آب اختصاصی مالک امتناع کننده از هزینه شارژ باشد، مدیر نمی تواند آن را قطع کند.

منبع:اقتصادآنلاین

به این نوشته امتیاز دهید 1 2 3 4 5 بدون امتیاز