آیا فردا سه شنبه 5 مرداد 1400 تعطیل رسمی است ؟

آیا فردا سه شنبه 5 مرداد 1400 تعطیل رسمی است ؟

آیا فردا سه شنبه 5 مرداد 1400 تعطیل رسمی است ؟
1 از 1
آیا فردا سه شنبه 5 مرداد 1400 تعطیل رسمی است ؟

آیا فردا سه شنبه 5 مرداد 1400 تعطیل رسمی است ؟

آیا فردا سه شنبه 5 مرداد 1400 تعطیل رسمی است ؟


 

آیا فردا سه شنبه 5 مرداد 1400 تعطیل رسمی است ؟

 احتمال تمدید تعطیلی وجود دارد؟

تعطیلات ۶روزه تهران و البرز امروز به پایان می‌رسد و احتمال تمدید آن تا پایان هفته نیز غیرممکن است.

 

به گزارش تیم خبری صدف و به نقل از مشرق، تعطیلات ۶روزه تهران و البرز فردا به پایان می‌رسد و از صبح دوشنبه با پایان تعطیلات، روند کار در دستگاه‌های دولتی و ادارات به روال عادی باز خواهد گشت.

پیش از این برخی اخبار از احتمال تمدید تعطیلی تا پایان هفته خبر داده بودند اما پیگیری نشان می‌دهد چنین اخباری صحت ندارد و تعطیلات تا پایان امروز یکشنبه ۳ مرداد خواهد بود.

بر اساس این گزارش، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران با یادآوری اینکه تعطیلی شش‌روزه تهران بنا به دستور ستاد ملی کرونا است، گفت: بعید می‌دانم این تعطیلات تمدید شود.

تعطیلی ادارات دولتی و خدمات‌رسان به‌دستور ستاد ملی کرونا است و با توجه به اینکه ممکن است در آینده موجب خسارات در مسایل زیربنایی شود، امکان تمدید آن بعید است.

علی ربیعی سخنگوی دولت روز دوشنبه ۲۸ تیر، از تعطیلی ۶روزه تهران و البرز خبر داده بود.
 


 

 

تیم خبری صدف:  تمامی ادارات استان‌های تهران و البرز از سه شنبه این هفته (فردا) تا یکشنبه هفته آینده تعطیل است.
بر اساس تقویم رسمی کشور، روز چهارشنبه هفته جاری به مناسبت عید سعید قربان تعطیل است و علاوه بر آن، ادارات دولتی نیز بر اساس مصوبه اخیر دولت به منظور مدیریت کرونا و مصرف برق، روزهای پنجشنبه تعطیل هستند.

به این ترتیب، استانهای تهران و البرز از فردا به مدت شش روز تعطیل است که از این میزان، سه روز تعطیلات ناشی از کرونا و سه روز دیگر نیز، تعطیلات رسمی و پایان هفته خواهد بود.

سخنگوی دولت گفت: بنابر این مصوبه، در مدت تعطیلات یادشده، تردد خودروهای سواری غیربومی ممنوع است و در صورت رعایت نکردن افراد، علاوه بر جریمه، خودروهای آنان نیز از مسیرها بازگردانده خواهد شد.
ربیعی خاطرنشان کرد: موضوع استمرار ممنوعیت تردد به شهرهای قرمز و نارنجی براساس طرح مدیریت هوشمند محدودیت ها ادامه داشته و براساس وضعیت شهرها اطلاع رسانی خواهد شد.

بنا به اعلام کارشناسان، تعطیلات پیش رو به عنوان یک عامل بازدارنده از هرگونه تجمع در هر سطح برای جلوگیری از ابتلا و افزایش تلفات انسانی کرونا صورت گرفته است و از این رو، هر گونه سفر، تردد، تجمع و دورهمی می تواند به ابتلا به بیماری مرگبار کرونا منجر شود.

مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی کرونا را در سطح کشور در شرایط کنونی به میزان ۴۷ درصد اعلام کرده اند، درحالی که این رقم برای تحقق هدف پیشگیری از کرونا باید به ۹۰ درصد برسد. پر کردن این فاصله و کاهش شیوع کرونا در کشور تنها با اقدام جدی هر فرد از طریق زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و عدم تجمع و تردد میسر است.

پزشکان نیز به مردم توصیه می کنند علاوه بر اینکه خودشان پروتکل های بهداشتی کرونا را رعایت می کنند، دیگران را نیز بطور جدی به رعایت فاصله گذاری اجتماعی، زدن ماسک و عدم تردد و سفر و تجمع دعوت کنند.

بنا به گزارش‌های کارشناسی، هر گونه تجمع خانوادگی حتی به صورت حداقل می تواند سلامت همه اعضای خانواده بویژه سالمندان و حتی، کودکان را در برابر کرونا به مخاطره جدی بیاندازد.


 

 

 

 

به این نوشته امتیاز دهید 1 2 3 4 5 (1 رای)