آخرین اخبار مسکن ملی در سال 1400

آخرین اخبار مسکن ملی در سال 1400

آخرین اخبار مسکن ملی در سال 1400 : پیامک سامانه املاک و اسکان,آخرین اخبار سامانه املاک و اسکان,تلفن سامانه املاک و اسکان,ویرایش اطلاعات در سامانه املاک و اسکان,اشکالات سامانه املاک و اسکان,سامانه جامع املاک و اسکان چیست,ثبت نام در سامانه املاک و اسکان,سایت سامانه ملی املاک و اسکان کشور,سامانه ملی املاک و اسکان,مالیات بر خانه,مالیات خانه های خالی,پیامک مسکن ملی مرحله دوم کی میاد,چرا پیامک مسکن ملی نمیاد,شماره پیامک مسکن ملی,پیامک مسکن ملی مرحله سوم کی میاد,قبول شدگان طرح ملی مسکن,پیامک واریز وجه مسکن ملی,پیگیری مسکن ملی,ارسال پیامک رایگان بدون ثبت نام

 


  •  پیامک سامانه املاک و اسکان

  • آخرین اخبار سامانه املاک و اسکان

  • تلفن سامانه املاک و اسکان

  • ویرایش اطلاعات در سامانه املاک و اسکان

  • اشکالات سامانه املاک و اسکان

  • سامانه جامع املاک و اسکان چیست

  • ثبت نام در سامانه املاک و اسکان

  • سایت سامانه ملی املاک و اسکان کشور

  • سامانه ملی املاک و اسکان

  • مالیات بر خانه

  • مالیات خانه های خالی

  • پیامک مسکن ملی مرحله دوم کی میاد

  • چرا پیامک مسکن ملی نمیاد

  • شماره پیامک مسکن ملی

  • پیامک مسکن ملی مرحله سوم کی میاد

  • قبول شدگان طرح ملی مسکن

  • پیامک واریز وجه مسکن ملی

  • پیگیری مسکن ملی

  • ارسال پیامک رایگان بدون ثبت نام

 

نابسامانی در سامانه ثبت املاک و اسکان


در شرایطی که محدودیت زمانی برای ثبت املاک در سامانه اعلام شده است و مردم تشویق به ثبت اطلاعات در آن شده اند معلوم نیست چرا و به چه دلیلی سامانه از تاریخ 12 مرداد تا امروز به مدت دو هفته از دسترس خارج بوده و تعطیل است.

 

گروه املاک صدف    : طبق اصلاحیه ماده 54 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب دی 1399 تمامی سرپرستان خانوار اعم از شهری و روستایی، مالک و مستاجر مکلف هستند اطلاعات محل سکونت و املاک تحت مالکیت خود را با مالکیت‌های رسمی، وکالتی، تعاونی شهری و روستایی در سامانه ملی املاک و اسکان کشور به نشانی https://amlak.mrud.ir ثبت کنند. مدت خوداظهاری و درج اطلاعات سکونتی و ملکی تا 19 خرداد 1400 بود که تا پایان شهریورماه تمدید شده است.

اما علاوه بر مشکلاتی که تاکنون در ثبت اطلاعات در این سامانه وجود داشته است و مسئولان قول برطرف کردن آن را داده بودند ، از تاریخ 12 مرداد 1400 تا امروز 26 مرداد ماه، سامانه قطع بوده و هنگامی که  به سامانه املاک مراجعه می‌کنیم  با پیامی مواجه می‌شویم که خبر از بروزرسانی سایت می‌دهد.

در شرایطی که محدودیت زمانی برای ثبت املاک در سامانه اعلام شده است و مردم تشویق به ثبت اطلاعات در آن شده اند معلوم نیست چرا و به چه دلیلی سامانه از تاریخ 12 مرداد تا امروز به مدت دو هفته از دسترس خارج بوده و تعطیل است.

این در حالی است که هیچکدام از مسئولین نیز تا این لحظه توضیحی در این خصوص ارائه نداده اند.

بر اساس قانون، مبنای دریافت خدمات دولتی از قبیل یارانه، افتتاح حساب بانکی، پلاک خودرو، انشعابات خانگی، گذرنامه و بسیاری دیگر از خدمات، ثبت اطلاعات ملکی در سامانه املاک و اسکان و دریافت کد یکتا خواهد بود که عدم ثبت نام به معنای قطع این خدمات است.

یکی از اهداف راه اندازی این سامانه، شناسایی خانه های خالی از سکنه به منظور اعمال مالیات است. البته ثبت نام در این سامانه به معنای جریمه مالیاتی نخواهد بود. شما می توانید یک اقامتگاه اصلی و یک اقامتگاه فرعی غیر از شهر محل اقامت خود داشته باشید که مشمول مالیات نخواهند شد.

 

هشدار مجدد به کسانی که در سامانه املاک ثبت نام نکنند


در حالی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد اگر خانوارها تا پایان شهریورماه اطلاعات سکونتی خود را ثبت نکنند مشمول مالیات خانه‌های خالی می‌شوند که قبلا هم بارها مسئولان وزارتخانه به این موضوع تاکید داشتند اما تا کنون فقط ۳ میلیون نفر در سامانه املاک و اسکان ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش  املاک صدف   ، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده که اگر خانوارها در سامانه املاک و اسکان ثبت نام نکنند از آنها مالیات اخذ خواهد شد. این موضوع را قبلا هم وزارتخانه اعلام کرده بود اما به نظر می رسد در شناسایی واحدهای خالی از سکنه ابزار و مکانیزم خاصی بجز خوداظهاری وجود ندارد. طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود ۲.۶ میلیون مسکن در ایران خالی مانده که دولت و مجلس تلاش دارند این تعداد را به بازار مصرف بیاورند اما نبود زیرساختهای لازم باعث شده تا کنون به این هدف نرسند.

مردادماه ۱۳۹۹ سامانه املاک و اسکان به منظور شناسایی وضعیت واحدهای مسکونی کشور به مرحله اجرا رسید. سال گذشته وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد که ۱.۳ میلیون خانه خالی را شناسایی و برای اخذ مالیات به سازمان امور مالیاتی معرفی کرده است. شب قبل محمد اسلامی ـ وزیر راه و شهرسازی ـ هم گفته که سازمان امور مالیاتی از مردادماه نسبت به اخذ مالیات از این واحدها اقدام خواهد کرد. البته معرفی این تعداد واحد خالی از بهمن ماه سال گذشته رسانه‌ای شد اما هنوز برای اعمال مالیات اقدامی صورت نگرفته است.

وزارت راه و شهرسازی از طریق تقاطع اطلاعاتی در سامانه املاک و اسکان بنا داشت واحدهای خالی از سکنه را شناسایی کند که ظاهرا به طور تمام و کمال به هدف خود نرسید. نهایتا از ۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۰ به خانوارها اعم از مالک و مستاجر دو ماه مهلت داده شد تا نسبت به ثبت اطلاعات سکونتی خود اقدام کنند و قانون، تنبیهاتی برای کسانی که این کار را انجام ندهند در نظر گرفته است.

بر اساس بند ۷ از تبصره ۸ اصلاحیه ماده ۵۴ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم مصوب پنجم آذرماه ۱۳۹۹ مجلس، دستگاههای اجرایی مکلفند خدمات خود از قبیل افتتاح حساب بانکی و صدور دسته چک، یارانه و کمک معیشتی، تعویض پلاک خودرو، فروش انشعاب آب، برق، تلفن و گاز طبیعی و بسیاری دیگر از خدمات را صرفا با اخذ کد ملی و بر اساس کد پستی یا شرح نشانی یکتای درج شده مربوط به اقامتگاه اصلی افراد در سامانه املاک و اسکان کشور ارایه کنند.

اما تا کنون خانواده‌ها استقبال چندانی از سامانه املاک و اسکان صورت نداده‌اند و به همین دلیل مهلت ثبت نام تا پایان شهریورماه تمدید شد. این در حالی است که وزارتخانه بارها اعلام کرده داشتن دهها و صدها واحد مسکونی در صورت سکونت خانوارها در آن ایرادی ندارد و مشمول مالیات خانه‌های خالی نخواهد شد.

با این حال طبق آماری که شب گذشه وزیر راه و شهرسازی ارایه کرد تا کنون ۳ میلیون خانوار در سامانه جامع املاک و اسکان ثبت نام کرده‌اند و این در حالی است که برآوردها از وجود ۲۸ میلیون واحد مسکونی در کشور حکایت دارد. اسلامی از مردم تقاضا کرده حتما نسبت به درج اطلاعات سکونتی خود اقدام کنند و از رسانه ها خواسته تا خانوارها را نسبت به این موضوع تشویق و ترغیب کنند.

اولین و دومین گام مجلس و دولت برای اعمال مالیات از مالکان واحدهای خالی از سکنه در حالی تقریبا با شکست مواجه شده که کارشناسان معتقدند حتی با ورود ۲.۶ میلیون خانه خالی به بازار مصرف، هیچ یک از مشکلات حوزه مسکن از جمله حاشیه‌نشینی، معضلات بازار اجاره و قیمت مسکن حل نخواهد شد.

بیت الله ستاریان ـ کارشناس اقتصاد مسکن ـ معتقد است: وضع مالیات بر خانه‌های خالی هیچ تاثیری بر کاهش قیمت مسکن نخواهد گذاشت. آمار ۲.۶ میلیون مسکن خالی در واقع خالی نیست بلکه ضریب ذخیره است که در همه جای دنیا وجود دارد و برای معاملات ضرورت دارد. هیچ وقت هم وارد بازار نمی‌شود و در طول سال متغیر است. یعنی واحد خالی، دارای سکنه می‌شود و وارد دارای سکنه، خالی می‌شود. حتی اگر بر فرض محال بتوانند ۲.۶ میلیون مسکن خالی را وارد بازار مصرف کنند فقط مشکل کسری یک سال را حل کرده‌اند؛ در حالی که ما ۱۰ سال کسری مسکن داریم.

او با بیان اینکه کاهش اخیر قیمت مسکن در شرایط رکود معاملات، ما را از کسری پنج میلیون واحد غافل نکند، می‌گوید: طی ۳۰ سال گذشته قیمت طلا و دلار حدودا ۱۸۰ برابر شده در حالی که مسکن ۱۲۰۰ برابر شده است که نشان می‌دهد این بخش ذاتا ظرفیت دارد و علت اصلی آن کمبود عرضه نسبت به تقاضاست.

 


وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: پرونده مسکن مهر تا پایان فرصت خدمت دولت، بسته خواهد شد.


وبسایت صدف :محمداسلامی در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی هزار واحد مسکونی پروژه یاس سفید در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اقدامات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن در تمام شهرها آغاز شده است، اظهار کرد: پروژه مسکن ملی را از سه طریق و در سه شرایط دنبال می‌کنیم. در اولین وضعیت زمین را در اختیار مردم می‌گذاریم تا به صورت گروهی یا انفرادی خودشان ساخت و ساز مسکن را با تسهیلات ارائه شده انجام دهند. وضعیت دیگر این است که در مناطقی که با محدودیت‌ اراضی مواجه هستیم مجتمع‌سازی کنیم و واحدها را به مردم عرضه کنیم. در وضعیت سوم، در شهرهایی که زمین گران است ساخت و ساز مسکن را در قالب قراردادهای مشارکتی پیش می‌بریم.

وی با بیان اینکه ۵۳۰ هزار واحد مسکن ملی در سراسر کشور در مراحل مختلف اجرایی در دست ساخت است گفت: پروژه‌هایی که زودتر شروع شده‌اند و مردم نسبت به واریز وجه اولیه آن به موقع اقدام کرده‌اند در حال تحویل است به طوری که هفته گذشته واحدهایی از مسکن ملی در یزد را تحویل دادیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: هر پروژه‌ای که مردم در آن اقساط را زودتر واریز کنند و آورده‌های اولیه از سوی مردم به موقع پرداخت شود پیشرفت فیزیکی آن سریعتر خواهد بود و طبیعتا زودتر تحویل می‌شود.

اسلامی با اشاره به تکمیل مسکن مهر اظهار داشت: مسکن مهر در دولت نهم و دهم با دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی طرحریزی شد و قرار بر این بود که عملیات تحویل تا سال‌های ۹۰ و ۹۱ انجام شود. در حال حاضر فقط ۳۰ هزار واحد مسکن مهر از دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد باقی مانده که در حال تکمیل است. تعدادی پروژه  هم درگیر مسایل حقوقی هستند و در مراجع قضایی بررسی می‌شوند.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: پرونده مسکن مهر تا پایان فرصت خدمت دولت، بسته خواهد شد.

وی درباره افتتاح و تحویل واحدهای مسکن ملی تا پایان دولت دوازدهم اظهار داشت: این موضوع بستگی مستقیم به همکاری مردم دارد و هر چه مردم در پرداخت و واریز اقساط خوش‌حساب‌تر باشند پروژه زودتر تحویل می‌شود اما پیش بینی ما این بوده که تا پایان عمر دولت ۸۰ هزار واحد مسکن ملی افتتاح شود.

اسلامی درباره درخواست وزارت بهداشت مبنی بر اعمال محدودیت‌ها در انجام پروازهای داخلی و خارجی اظهار داشت: وزارت راه و  شهرسازی و سازمان هواپیمایی تمام درخواست‌های وزارت بهداشت که در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصویب شده را عملیاتی کرده و حتی یک درخواست مصوب وزارت بهداشت نبوده که وزارت راه آن را به اجرا نرسانده باشد.

وزی تاکید کرد: باید توجه شود که در بحث برقراری پروازهای بین المللی معاهده‌ای چند جانبه با کشورها منعقد می‌شود و تصمیم‌گیری در این باره تشریفات قانونی مخصوص به خود را دارد اما هر آنچه درباره محدودیت یا لغو پروازهای خارجی دستور داده شده را اجرا کردیم.

اسلامی افزود: درباره پروازهای نگلیس اعلام کردند که این پروازها لغو شود که  سریعا آن را به اجرا رساندیم ،سه روز گذشته نامه‌ای به ما ارسال شد مبنی بر اینکه وضعیت لندن تغییر کرده و می‌توان پروازها را دوباره از سر گرفت.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هیچ کجای دنیا مانند ایران پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را در بخش‌های مختلف حمل و نقل عمومی به اجرا نرسانده است گفت: توانستیم برای حفظ سلامت مردم پروتکل‌های سخت‌گیرانه‌ای را به اجرا برسانیم. از آبانماه جابجایی مسافر در هواپیما با ۶۰ درصد ظرفیت هواپیما و در قطار و اتوبوس با ۵۰ درصد انجام شده است که این سخت‌گیری در هیچ کشوری اعمال نشده و برای حفظ سلامت مردم زیان سنگینی را به صنعت حمل و نقل تحمیل کردیم و در حال حاضر دخل و خرج شرکت‌های هواپیمایی باهم نمی‌خواند.

اسلامی با اشاره به تخلفی که در یکی از اتوبوس‌ها رخ داد و یک روحانی به مسافران اعلام کرد که نیازی به استفاده از ماسک نیست، گفت: با پیگیری‌های انجام شده اتوبوس و شرکتی که این اتوبوس در آن مشغول به فعالیت بوده را پیدا کردیم و راننده و شرکت این اتوبوس مشمول جرایم پیش بینی شده قرار گرفتند و هم شرکت حمل و نقلی و راننده‌ای که خلاف پروتکل‌ها عمل کنند را جریمه می‌کنیم.

وی ادامه داد: امیدواریم آن روحانی که خلاف مقررات عمل کرده و بر خلاف منویات رهبری برای اجرای پروتکل‌ها رفتار کرده است را هم مورد جریمه‌های سنگین قرار می‌دهند.

وزیر راه و شهرسازی درباره برخورد با شرکت هواپیمایی قشم ایر در پرواز آبادان – مشهد که پروتکل‌های رعایت فاصله گذاری اجتماعی رعایت نکرده بودند، گفت: متاسفانه این موضوع هم از مواردی است که در فضای مجازی تمام واقعیات را نشان نداده است. در حالی که خانمی که این فیلم را ضبط و منتشر کرده ، اعلام می‌کند مسافران مازاد در صندلی‌های خود پذیرش شده‌اند اما این هواپیما با ۱۲ صندلی خالی پرواز را انجام داد.

وی افزود: پوراز آبادان – مشهد قشم ایر قرار بود با هواپیمای ایرباس ۳۲۰ انجام شود اما این هواپیما دچار نقص فنی شد و مجبور شدند از هواپیمای آر جی استفاده کنند که وقتی ظرفیت هواپیما کمتر شد؛ دیگر نتوانستند پذیرش ۶۰ درصدی مسافر را رعایت کنند و به ناچار با پذیرش ۸۰ درصدی پرواز را انجام دادند.

اسلامی ادامه داد: این شرکت هواپیمایی در فرودگاه آبادان از مسافران خواهش و التماس کرده که تعدادی از آنها از پرواز انصراف دهند تا با رعایت پروتکل ها این پرواز انجام شود اما فقط تعداد اندکی از مسافران این خواهش را پذیرفتند که من از آنها تشکر می‌کنم و بقیه حاضر به انصراف نشدند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: به هر حال تذکرهای لازم به شرکت هواپیمایی قشم ایر داده شد.

 

 

به این نوشته امتیاز دهید 1 2 3 4 5 بدون امتیاز