ارزانترین مناطق تهران برای خرید خانه در سال 1400

ارزانترین مناطق تهران برای خرید خانه در سال 1400
ارزان ترین محله ها برای خرید خانه در تهران با توجه به آگهیهای منتشر شده در 2 تا 5 سال اخیر در سایت دیوار مشخص شد.
به گزارش املاک صدف به نقل از تجارت نیوز، بنا بر متوسط قیمت یک متر مربع آپارتمان مسکونی طی 10 روز گذشته در آگهیهای دیوار، محله اتابک منطقه 15 شهرداری در حال حاضر با 14 میلیون تومان، ارزان ترین محله تهران برای خرید خانه است. در رتبه بعدی محله فلاح با هر متر مربع 17 میلیون تومان قرار دارد.
در رنج قیمتی کمی بالاتر، محلههای وردآورد، نواب، جوادیه و شهرک ولیعصر با 18 میلیون تومان برای هر مترمربع قرار دارند. ضمنا قیمت هر متر مربع آپارتمان در بریانک، جی و دولت آباد نیز به ترتیب 19، 20 و 21 میلیون تومان در دیوار قیمتگذاری شدهاند.
در بین ارزان ترین مناطق برای خرید خانه در تهران، محله های هاشمی و جیحون با قیمت هر متر مربع 22 میلیون تومان، بیشترین قیمت را دارا هستند.